Szállítás és fizetés

Szállítási módok

gls logo

GLS Futárszolgálat - házhozszállítás

FIGYELEM! ÁTVEVŐ PONTUNK ÚJRA MEGNYITOTT!

Elérhetővé vált Nálunk az érintés mentes kézbesítés! Az érintés mentes kézbesítés minden feladott csomag esetében a kézi szkenneren történő Címzett aláírást, a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatás kód (CLD) helyettesíti, tehát a csomagod átvételekor semmit nem kell aláírnod, ezáltal minimálisra szorítva az esetleges kontaktust!
Továbbá javasoljuk a bankkártyás és átutalásos fizetési módokat, így még biztonságosabban vásárolhatsz, mivel a rengeteg fertőzést terjesztő készpénzt kizárod, és az érintés mentes kézbesítésnek hála, akár kontaktus mentesen ajtód elé is kérheted kedvenc termékeidet!

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary Kft. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, 7-18 óra közötti időszakban. A kiszállítás időintervalluma 2-6 munkanap. A kiszállítás idejéről a megadott email címre fog küldeni értesítőt a GLS futárszolgálat. A kiszállítás ideje változhat a külső készleten lévő termékek beérkezési idejétől függően!

Az egy termék maximális mérete GLS-Szállítás esetében nem haladhatja meg a 40 kg.-ot. (Ilyen esetben több csomagban adjuk fel).

A kiszállítást csak Magyarországon belül tudjuk vállalni!

A megrendelés végösszege tartalmazza a szállítási költséget!

A GLS futárszolgálat 3-szor kísérli meg a termék(ek) kiszállítását, át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terhelhetjük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

25.000 Forint feletti vásárlás esetén a csomag kiküldése INGYENES!

 

0 – 5.000 Ft közötti vásárlás

5001 - 28.000 Ft közötti vásárlás

28.000 Ft feletti vásárlás

1990 Ft

1490 Ft

0 Ft

 

Személyes átvétel - Budapesten   
ÚJRA ELÉRHETŐ A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!! KÉRD RENDELÉSED ÁTVEVŐPONTUNKRA!

INGYENES! Személyes átvétel esetén NINCS szállítási költség!

Személyes átvételi pontunk: 1067 Bp. Teréz Krt 35. (Női Fodrászat - belső udvar, kapuval szemben)

Nem üzlethelyiség!

 Telefonszám: +36-30-591-9040

 Fizetés: a helyszínen csak készpénzzel lehetséges!

 Amikor rendelésed átvehető telefonon értesítünk az átvétel pontos időpontjáról! (A csomagot a rendeléstől követően 5 munkanapig tároljuk az átvevőponton.)

 

 Fizetési módok

 barion

Online – bankkártyás

Online fizetés, a rendelés leadása után a Barion Payment Zrt. biztonságos OnLine felületén keresztül történik (MNB engedély száma : H-EN-I-1064/2013), az adatvédelmi irányelveknek megfelelően a kártya adatai hozzánk nem jutnak el.

Fizetést követően a vásárló visszatérhet a gdmuscleplanet.hu oldalra, ahol a fizetés sikerességéről tájékoztatást kap.

 utánvét

Utánvét

Az utánvéttel történő fizetési mód választása esetén az áru ellenértékének kifizetése az áru átadásakor, a megjelölt szállítási címen történik a futárnak, készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel.

A csomag a termék/termékekről számlát nem tartalmaz, elektronikus formában kerül kiküldésre (Billingo), amint az áru ellenértéke jóváíródik számlánkon.

 

Banki átutalás

Csak abban az esetben utalj bankszámlánkra, amint visszajelzést kapsz tőlünk a rendelés pontosítását illetően.

Banki átutalással történő fizetés esetén a megrendelt termék(ek) kézbesítését a rendelés ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követően indítjuk meg, ezáltal a kiszállítás ideje eltérhet.

Utalásnál a megjegyzés rovatba a megrendelő nevét és a visszaigazoló emailben kapott rendelés számát kérjük, tüntesd fel!