Szállítás és fizetés

Szállítási módok

gls logo

GLS Futárszolgálat - házhozszállítás

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary Kft. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, 7-18 óra közötti időszakban. A kiszállítás időintervalluma 2-5 munkanap.

Az egy termék maximális mérete GLS-Szállítás esetében nem haladhatja meg a 40 kg.-ot. (Ilyen esetben több csomagban adjuk fel).

A kiszállítást csak Magyarországon belül tudjuk vállalni!

A megrendelés végösszege tartalmazza a szállítási költséget!

20.000 Forint feletti vásárlás esetén a csomag kiküldése INGYENES!

 

0 – 5.000 Ft közötti vásárlás

5001 - 20.000 Ft közötti vásárlás

20.000 Ft feletti vásárlás

1450 Ft

990 Ft

0 Ft

 

Személyes átvétel - Budapesten   

INGYENES! Személyes átvétel esetén NINCS szállítási költség!

Személyes átvételi pontunk: 1067 Bp. Teréz Krt 35. (Női Fodrászat - belső udvar, kapuval szemben)

Nem üzlethelyiség!

 Telefonszám: +36-30-591-9040

 Fizetés: a helyszínen csak készpénzzel lehetséges!

 Amikor rendelésed átvehető e-mailben és telefonon értesítünk az átvétel pontos időpontjáról! (A csomagot a rendeléstől követően 5 munkanapig tároljuk az átvevőponton.)

 

 Fizetési módok

 barion

Online – bankkártyás

Online fizetés, a rendelés leadása után a Barion Payment Zrt. biztonságos OnLine felületén keresztül történik (MNB engedély száma : H-EN-I-1064/2013), az adatvédelmi irányelveknek megfelelően a kártya adatai hozzánk nem jutnak el.

Fizetést követően a vásárló visszatérhet a gdmuscleplanet.hu oldalra, ahol a fizetés sikerességéről tájékoztatást kap.

 utánvét

Utánvét

Az utánvéttel történő fizetési mód választása esetén az áru ellenértékének kifizetése az áru átadásakor, a megjelölt szállítási címen történik, készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel.

A csomag a termék/termékekről számlát nem tartalmaz, elektronikus formában kerül kiküldésre (Billingo), amint az áru ellenértéke jóváíródik számlánkon.

A GLS futárszolgálat 3-szor kísérli meg a termék(ek) kiszállítását, át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terhelhetjük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Banki átutalás

Banki átutalással történő fizetés esetén a megrendelt termék(ek) kézbesítését a rendelés ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követően indítjuk meg, ezáltal a kiszállítás ideje eltérhet.

Utalásnál a megjegyzés rovatba a megrendelő nevét és a visszaigazoló emailben kapott rendelési számát kérem, tüntesse fel!