GD Muscle Planet® - nél garantáltan megtalálod azt, amire szükséged van! Legyél testépítő, legyél csak egy átlag ember aki szeret edzeni, mozogni, egészségesen élni, legyél komoly sportoló, nálunk minden fajta táplálékkiegészítőre és vitaminra rátalálsz! Kiemelt figyelmet fordítunk rátok Vevőkre és arra, hogy tőlünk minden lány és fiú, nő és férfi, legyen az idős vagy fiatal, elégedetten nyugtázza a vásárlását!

A gondos odafigyelésnek és a megfelelő forrásnak köszönhetően, az általunk forgalmazott termékek a legmagasabb minőségi normáknak is eleget tesznek, ezért egészen biztos lehetsz benne, hogy garantáltan azt kapod kézhez, amit megrendeltél!

A forgalmazott táplálékkiegészítő paletta meglehetősen széles, és kizárólag nagy, elismert gyártók termékeit forgalmazzuk, mint például az Optimum Nutrition, Muscletech, MHP, Musclemeds, Nutrend, Olimp Sport és még jó pár kiváló gyártó termékei. 

GD Muscle Planet® kínálatában számtalan tömegnövelő készítmény, fehérje, kreatin, edzés előtti, zsírégető és ízületvédő szerepel, és a vitamin palettánk is meglehetősen széles!

Lépj rá az egészséges életmód útjára és válaszd a GD-t! LÉGY GD!

  • Rólunk írtátok:

Patrik - "A Gold Standard Gainer-t, hogyan tudjátok ennyire pofátlanul olcsón adni?! És még ajándék is! GD a tuti!" 

István -  "Továbbra is töltetek szándékozom rendelni mert nagyon meg vagyok elégedve a termékeitekkel és nem utolsó sorban korrektek és figyelmesek vagytok! Nem bántam meg hogy benneteket választottalak és örülök hogy egy ilyen remek cégtől rendelhetek! Mindent nagyon köszönök!" 

István - "Nagyon szépen köszönöm a gyors kézbesítést, és hogy tényleg minden tökéletes! És az ajándékot is!"

Gabriella - "Telefonon érdeklődtem, azonnal segítséget és ajánlatot kaptam! Köszönöm a segítséget, legközelebb is Nálatok vásárolok!"

Katalin - ".....Nem volt amit rendeltem - nem örültem neki - viszont kaptam más hasonló termékről ajánlatot és szuperül bevált! Gyorsan és hibátlanul megérkezett!"

Dávid - "ON 100% Whey Gold Standard-ot bankkártyával fizettem - féltem tőle - de nyugodt szívvel ajánlhatom teljesen biztonságos! És nagyon gyorsan meg is érkezett!

Tamara - "Megkaptam ma is a termékeket, köszönöm az ajándékot! Szuperek vagytok! Szép napot nektek!" 

Attila - "Megkaptam, az úriember nagyon kedves volt, telefonált előtte, hogy előbb jönne! Köszönöm mégegyszer, már megvan a következő termék, amit rendelek a héten😃"

 Ádám - "Egyszerűen szuper! Egyszerű és nagyszerű! 👌"