NYERJ All-In-One edzőcsomagot 70.000 Ft értékben!

 

Lassan egy éve, hogy a GD Muscle Planet® egyre nagyobb és töretlen népszerűségnek örvend. Facebookon is elértük a 2000 követőt, ezért és a töretlen népszerűség miatt szeretnénk köszönetet mondani Nektek egy nyereményjáték keretein belül! 

Hamarosan vége a nyárnak és kezdődik újból a "szezon", egyre jobban telnek majd meg a termek és töltitek fel kiürült kiegészítő raktáraitokat! Mit szolnátok, ha most a minden évben esedékes nagyfeltöltést Mi állnánk? Jól hangzik nem? Akkor tessék figyelni!

Mindenki aki 2018.08.19. és 2018.09.19. között vásárol áruházunkban és a megjegyzés rovatba beleírja, hogy "GD VAGYOK", az automatikusan részt vesz játékunkban, aminek keretein belül egy 70.000 Ft értékű edzőpakk talál gazdára! 

Az edzőpakk az alábbiakat tartalmazza:

 

Mi erre mondjuk azt, hogy teljes az arzenál, érdemes tehát nálunk vásárolnod a fentebb megjelölt időszak alatt, legyen az kicsi, vagy nagy dolog!

 

Eredményhirdetés: 2018.09.26. szerda

 

A 70.000 Ft értékű ALL IN ONE edzőcsomagot nyerte: SZABÓ LÁSZLÓ (Budapest)

Az ALL IN ONE edzőcsomag mellett úgy döntöttünk, hogy egy kisebb különdíj is gazdára talál, ami a következőket tartalmazza: 

  • 1db Ultimate Nutrition 2 részes shaker
  • 1db MHP Super Caffeine + energizáló
  • 1db GD Muscle Planet T-Shirt választható méretben

A különdíjat nyerte: NAGY ÁDÁM (Oroszlány)

Gratulálunk a nyerteseknek!

A többieknek pedig köszönjük szépen a rendeléseket és a bizalmat, hamarosan újabb játékkal jelentkezünk, ahol szintén értékes nyeremények találnak gazdára!

 

 

(Játékunkban CSAK azok vesznek részt, akik a fent megjelölt időtartam alatt vásárolnak áruházunkból, a "GD VAGYOK" szót beírják a mejegyzés rovatba és rendelésüket teljesítik, azaz kfizetik és átveszik!)

BŐVEBB JÁTÉKSZABÁLYZATÉRT KATTINTS!