IGEN! Ronnie „The King” Coleman újra lábnapot tartott! Ez már csak azért is nagy szám, mert a 8x Mr. Olympia-ról azt sem gondoltuk, hogy valaha normálisan fog tudni járni! 12!! műtét után végre bekövetkezett ez is és minden tiszteletünk az övé, hogy ilyen erő és kitartás lakozik benne. Talán nem véletlen az a 8 Olympia cím sem!

Ronnie így nyilatkozott a lábazást követően:

„Megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból, hogy újra formába lendüljek. Most még kis vékonykák a lábaim, de ez egy picit sem fog hátráltatni abban, hogy nagyobbak és erősebbek legyenek! A 12 műtét, amit levezényeltek rajtam földre kényszerített, de NEM örökre! Ha egyszer bajnok voltál, akkor örökre az maradsz, minden csak hit és hozzáállás kérdése! A rekordok amiket megdöntöttem, a statisztikáim, ezek bőven elegendőek lennének, hogy azt mondjam kész ennyi elég és „bedobjam a törölközőt”! Viszont engem ez nem érdekel! Én újra formába akarok lendülni, újra jól akarok kinézni (megközelítve azt a formát, mikor még versenyeztem) és újra tökéletesen akarok járni! Ezek azok a dolgok, amik vezérelnek, imádom az edzést és valószínűleg addig fogok edzeni, amíg meg nem halok. A jó isten tudja, hogy nem akarok meghalni a teremben, de ha ez bekövetkezne, akkor az Úr áldjon meg engem. Rajta vagyok a dolgokon! És az érzés? Mint egy hatalmas marihuána bong! YEAH BUDDY!”

Ronnie volt az, aki mindenkinél keményebben edzett óriási súlyokkal. Egyértelműen uralta a testépítés világát a ’90-es évek végétől a 2000-es évek közepéig. Ez viszont nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ennyi műtétet kellett végrehajtani rajta. Nade ez a mostani lábedzése ennyi szenvedés után egyszerűen letaglózta a világot, köztük sok nagy, befolyásos nevet a testépítés világában. Mindegyikük egytől egyig támogatását fejezte ki Ronnie mellett és hosszú, jó egészséget kívántak neki, ahogyan Mi is!

„Lightweight Babyyyy!”

Szeretnél több mindent megtudni Ronnie-ról? Akkor olvasd el korábbi cikkünket: Ronnie Coleman a 8x-os Mr. Olympia és ami mögötte van!