A 2018-as Olympia óta várjuk, hogy történjen valami igazán ütős a testépítés világában, és bár azóta is bekövetkeztek nagy dolgok, most viszont nagyon sok ember fog örülni annak, hogy: SHAWN RHODEN és BIG RAMY VISSZATÉR, és újra a színpadon üdvözölhetjük őket, méghozzá a 2020-as Arnold Classic-on.

Rhoden népszerűsége a 2018-as Olympia óta robbanásszerű növekedésen ment keresztül, és bár érték elég komoly vádak (szexuális erőszak és zaklatás), ez a népszerűség vajmi keveset csökkent. Sajnos az idei Olympiai szereplésére kihatással volt, így nem tudott versenyezni, viszont a rajongóinak így is egy elképesztő formát prezentált, és megígérte, hogy visszatér. Szerintünk az, hogy bár nem teljesen versenyformát, de azt megközelítőt prezentálni úgy, hogy Rhoden tudta nem fog versenyezni és ezt csak a fanok és a testépítés iránti szeretete miatt tette, nos mindenképpen dicséretes és becsülendő dolog.

Rhoden aktuális formája a 2019-es Olympia után.

Big Ramy! Rhoden-hez hasonlóan Ramy sem állt színpadon a 2018-as Olympia óta, ahol az azt megelőző eredményeihez képest a „csúfos” 6. helyen végzett. Azt kell mondanunk, talán ez egy jelzés volt Ramy számára, hogy azt a mérhetetlen tömeget, amit ő a már meglévő bődületes izom „masszájára” fel akar pakolni, ne tegye! Keringtek képek videók az interneten, hogy Ramy úgymond „downgrade-eli” magát és kisebb tömeggel fog legközelebb színpadra állni. Úgy tűnik nem, hogy kisebbel, de minden eddiginél hatalmasabb méretekkel fogja célkeresztbe venni jövő évben az Arnold reflektorfényét. Big Ramy, az Big Ramy! Már a neve miatt sem hazudtolhatja meg önmagát, de azért az arányosságán bőven lenne mit javítania, és talán akkor újra a TOP 3-ban üdvözölhetnénk az egykori Arnold Classic győztest.


Big Ramy aktuális!

Nos, a 2020-as Arnold Classic minden kétséget kizárólag a nagy visszatérések versenye lesz, és mind Rhoden-nek, mind pedig Ramy-nak hatalmasat kell gurítania, hogy újra egy kitaposott útra lépjenek a Mr. Olympia felé.