Sziasztok!

Ahogyan ígértem leteszteltem egy kiváló terméket a prémium táplálékkiegészítőket forgalmazó ON –tól, azaz az Optimum Nutrition- től, ez pedig nem más, mint a 100% Gold Standard Casein!

Kicsit had mutassam be a gyártót azok számára, akik esetleg nem ismernék, nem hallottam még ilyenről, bár a jetire is azt mondják, hogy nem létezik, egyesek mégis látni vélik szóval biztos, ami biztos!

Az Optimum Nutrition- t 1986-ban alapította Tony és Michael Costello. A vállalkozó fivérek, akik eredetileg Costelo’s Health Distributors néven voltak ismertek, felismerték a lehetőséget a táplálékkiegészítő piacán és tökéletesen lovagolták meg a hullámokat. Olyan termékek kifejlesztése fűződik a nevükhöz, mint például a napjainkban is piacvezető Gold Standard 100% Whey. 22 év siker után, a Costello testvérek értékesítették a márkát a tejipari óriásnak, a Glanbiának, mellyel újabb növekedés vette kezdetét! Napjainkra az Optimum Nutrition világszerte az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb márka, dinamikus fejlődési ívvel, és állandó megbízható minőséggel, mely új standardot állított fel a táplálékkiegészítés világában! Talán nem véletlenül..!

Szóval visszatérve a mi kis kazeinünkre… már a neve is sejteti, hogy valami prémiummal van dolgunk…. GOLD….STANDARD…az arany alap…! Igen, igen ez bizony tényleg egy prémium termék mind oldódás, fogyaszthatóság, hatás és íz tekintetében is. Én este különösen érzékeny vagyok az ízekre és az állagra, ha fogyasztok valamit, most a táplálékkiegészítőkre gondolok, mivel ilyenkor már azért a nap folyamán ettem egy s mást és őszintén szólva egy átlagos fehérjét, ami nem mutat íz- oldódás tekintetében picivel többet, nehezen húzok le ilyenkor. Az elején csak - csak, de mikor már a tizedik este is azt kell innom, akkor inkább áttérek az aminosav készítményekre, amit csak bedobok és puff! Igaz nem helyettesíti a kazeint főleg egy jófajtát, mint a tesztalany, de kényelmesebb és gyorsabb. Nade a 100% Gold Standard kazein íz és állag tekintetében valami mesés, nem tolakodó, nem édes, amikor ittam folyamatosan az az érzés kerülgetett, hogy valami smoothie-t iszom extra csokival meg mindenféle jósággal. Tényleg csak a csokoládé darabkák hiányoztak belőle! Képtelen voltam megunni, jóó oké picit csaltam, mert kétféle ízt szereztem be, csokisat és banánosat. Hatásfok tekintetében top protein estére, reggel mikor felkeltem és belenéztem a tükörbe nem éreztem magam „laposnak” életlennek, (akik edzenek, gondolom azoknak nem kell bemutatni az érzést) olyan érzésem volt, mintha egész éjjel miközben aludtam táplálták volna mindenféle jósággal a féltve dédelgetett muszklijaimat! Hígítás tekintetében talán egy picivel több vizet kellett egy adaghoz adnom, 1,5 dl helyett 2 dl, így volt a tökéletes. Fehérje tartalma is kiváló 24 g/adag és mivel ON termékről van szó, biztos lehetsz benne, hogy garantáltan ennyi meg is található minden egyes adagjában az extra 10g esszenciális aminosavval együtt.

Aki lassú, elnyújtott felszívódású fehérjét keres, nos az szerény véleményem szerint ne keressen tovább, mert megtalálta. Kifejezetten ajánlott lefekvés előtt estére, illetve napközben, hogy megtámogassuk étkezéseinket és két étkezés között is megfelelő fehérje ellátást kapjanak izmaink.

Válaszd a számodra megfelelőt az ON- tól, több kiszerelésben és ízben is megkaphatod!

Optimum Nutrition 100% Gold Standard Casein (32 g)

Optimum Nutrition 100% Gold Standard Casein (0,45 kg)

Optimum Nutrition 100% Gold Standard Casein (0,908 kg)

Optimum Nutrition 100% Gold Standard Casein (1,82 kg)