A csirke a legtöbb testépítő alappillére – az elkészítési lehetőségek miatt pedig megunhatatlan. A citrom és pár csepp olaj megtölti - kalóriaszegény – ízekkel, és nincs benne szénhidrát.
HOZZÁVALÓK:
(1 főre)
- 2 ek. olivaolaj
- 225 g csirkemell, vékony szeletekre vágva
- só és bors ízlés szerint
- 1 citrom kifacsarva
- 2 csésze nyers rukkola
ELKÉSZÍTÉS:
- Egy serpenyőben melegíts fel 1 ek. olivaolajat. Tedd bele a csirkét.
- Fűszerezd a csirkét sóval és borssal. Hintsd meg a kifacsart citrom levével.
- Egy lábosban melegítsd fel a maradék olajat, és tedd bele a rukkolát. Fűszerezd ízlés szerint.
- A csirkemellet süsd porhanyósra, a rukkolát pedig lágyra.
TIPP:
A citromlé támogatja az emésztést, és késlelteti az éhségérzet kialakulását. Igény és energia szükséglet szerint serpenyős, édes burgonya köret készíthető hozzá.
- KALÓRIA: 692
- FEHÉRJE: 67g
- SZÉNHIDRÁT: 3g
- ZSÍR: 36g