Helloo, sziasztok!

Ott kezdeném ennek a remek készítménynek a bemutatását, hogy íííímádom az edzés előtti formulákat illetve a bedurrantást fokozókat! Igen jól olvastátok direkt ketté szedtem, mert a kettő nem egészen ugyan az! Ezt igenis fontos megjegyezni, mert valaki csak egy hatalmas plusz löket energiát akar edzés előtt legyen az bármilyen sporttevékenység és nem felrepedni, mint a virsli a sütőben, amikor éppen már nem bírja tovább a meleget.

Edzés előtti formulák között is van különbség, mint ahogyan fentebb írtam és én most egy kifejezetten a brutális energialöketet adók közül választottam ki egyet és teszteltem le.

NEM BÁNTAM MEG! DE MÉG MENNYIRE, HOGY NEM!

A BiotechUSA Black Blood Nox+ -om elfogyott már egy ideje (írtam is egy tesztet róla) és valami, belső bizsergető hang azt tanácsolta, hogy ússzak rá a BSN másik fajta N.O. Xplode-jára a N.O. Xplode EDGE Xtreme Energy-re! Már a neve is azt sugallja, hogy valami fajsúlyossal van dolgunk, engem már a csomagolása is megnyert annyi biztos. Zöldalmás ízt választottam, azzal még sosem nyúltam mellé és ez most is beigazolódott! FINOM! ÍZLETES! Egyszerűen nem szaporítanám tovább egész edzésen azon agyaltam, hogy mindjárt hozzádobok valami jégkockát és két sorozat között felfekszem a fekpadra és nekiállok koktélozgatni! Nade edzés van nem pedig Bahama Party a francba, úgyhogy térjünk is rá magára a cuccra!

Első körben kiemelném a főbb hatóanyagait! Koffein - korrekt mennyiség van belőle a cuccban és a többi összetevő mellett sem lesz kevés, se sok! Pont annyit raktak bele amennyi kell bele.

Nálam a koffein kritikus pont, ahogyan említettem már korábbi kiegészítő tesztben (Black Blood Nox+) mivel picit érzékeny vagyok a stimulánsokra, de ez még nem az a mennyiség, ami annyira megemelné a vérnyomásom, hogy azt érezném, valaki ráül a nyakamra. PONT JÓ!

Yohimbe - zsírégetőnek és energizálónak is használják (EU változat "sajnos" Yohimbe mentes)

ACETYL L-CARNITINE HCI - ismét egy energizáló, fókuszt javító összetevő, ami a koffeinnel páratlan összpontosítást biztosít, hogy ne csak testben de fejben is ott legyél amikor megszakítod a fekpadot vagy éppen le kell még fussál pár kilométert vagy amikor éppen egy kőkemény kesztyűzésben veszel részt. Felsorolhatnánk itt számtalan sportot, a N.O. Xplode Edge Extreme Energy nem csak a kondisoknak lett kitalálva, hanem mindenkinek aki egy 11 pontos edzés előtti készítményre vágyik.

Edzés előtti készítményt írtam szándékosan és nem bedurrantót, mivel arra ott a sima N.O Xplode vagy a BiotechUSA Black Blood Nox+! 
Ezzel el is érkeztünk a leglényegesebb különbséghez, ami a sima N.O Xplode és a N.O. Xplode Edge Extreme Energy között van. Míg a sima durrant is, addig az Edge Extreme Energy inkább egy brutális összpontosítást ad edzésed még magasabb szinten való műveléséhez.

Visszatérve egy kicsit a hatóanyagokhoz tartalmaz rengeteg vitamint köztük B1, D, B6, B12, stb. BETA-ALANINE-t, TYROSINE- t, THEANINE- t és még rengeteg jóságot, szóval ilyen téren sem lehet panasz a kicsikére. Kreatin mentes formula, itt ebben a különféle növényi kivonatok dominálnak, amikből rengeteget zsúfoltak bele a N.O. Xplode Edge Extreme Energy-be!

Összességében elmondhatom erről a kiegészítőről, hogy azt kaptam, amit vártam. Kiemelkedően magas koncentrációt adott az edzésemhez, amit úgy végigtoltam, hogy a végén csak ennyit mondtam: aztakurv@!!

Mindenkinek csak AJÁNLANI tudom, aki egy minőségi és prémium kategóriás edzés előtti formulát keres. Aki szeretne mellé bedurranást, az válassza a sima N.O. Xplode-ot, vagy ha egyedi mennyiségű plusz naftát szeretne hozzápakolni, akkor igény szerint kiegészítheti Arginin Alfa Ketoglutaráttal, illetve kreatinnal is, és akkor kaptok egy edzés előtti atombombát!!

BOOOOOOOOOOOOM!

Ezt a kiváló edzés előtti motyót itt be is szerezheted: BSN N.O. Xplode Edge Xtreme Energy

 

Következő kiegészítő bemutatóban ismét ránézünk kicsit a fehérjékre, de más vizekre is fogunk evezni.

Ráadásként hamár BSN-nél tartunk, akkor ajánlanám mellé a Syntha 6 Edge kiváló kombinált fehérjét különböző kiszerelésekben, hogy teljes legyen az arzenál!

Syntha-6 Edge (380 g)

Syntha-6 Edge (0,74 kg)

Syntha-6 Edge (1780 g)